Оказва се обаче, че в началото на тв кариерата си засуканата блондинка е изглеждала доста по-обикновено, поне докато е била на екран. И не е била блондинка. Някои я набедиха, че си е правила пластични операции. Оказва се обаче, че всичко е било въпрос на грим и боя за коса.

Стартът на кариерата на Натали Трифонова в телевизията е в несъществуващата вече ТВ7. Там я взимат за водеща на прогнозата за времето, а в интернет до днес е запазен запис от 2015-а, от който се вижда, че звездата е изглеждала като хубаво, стройно и лъчезарно, но доста по-обикновено момиче в сравнение със сегашния си вид. Намериха се много хора, които обвиниха Натали, че се е подлагала на серия пластични операции, за да добие актуалната си сексапилна визия, към която никой не остава безразличен – мъжете обикновено си губят ума по синоптичката, жените й завиждат и заради това се чудят какъв недостатък да й намерят, само най-обективните признават, че това е една от най-красивите жени в родния ефир.

JvLSOS2.md.jpg

Със сигурност има разлика между вида й в ТВ7 преди 9 години и начина, по който танцуващата синоптичка изглежда в момента. Тя обаче не се дължи на пластични операции, а на далеч по-щадящи методи, до които имат достъп повечето момичета и жени. Това са руса боя за коса, грим, който подчертава естествения сексапил на красавицата, и секси дрешки, които разкриват хубавата й фигура.

От „Уикенд” изровиха стари снимки на Трифонова, когато не е била пред камерите на телевизията. От тях се вижда, че и тогава, както сега, тя е носела впити секси роклички и грим, с който си е докарвала излъчване на фатална жена. Само че явно в ТВ7 са държали да не стресират аудиторията си с твърде впечатляващи красавици. Така е тенденцията и в повечето световни сериозни телевизии. Когато са я взели на работа, Трифонова е била платиненоруса блондинка, каквато е и в момента. Само че са я накарали да боядиса косата си тъмнокестенява, за пред камерите са я обличали в по-затворени и консервативни костюмчета и са я гримирали така, че макиажът почти да не личи на екрана.

JvLSmog.md.jpg

Именно на това се дължи различната й визия тогава в сравнение със сега. Който се вгледа в лицето на Натали, че забележи, че скалпелът не е играл по него. Най-много да е сложила малко хиалурон в устните си, но и това не е съвсем сигурно. Снимки на Трифонова извън работата й показват, че в личния си живот тя е изглеждала точно като сега, само че с тъмна коса. Това се променя веднага след като напуска ТВ7. Младата жена си връща предишната руса грива, която й е любима още от абитуриентския бал.