Така се пише и в социалните си мрежи. Гримьорката обича да тренира и казва, че дисциплината е нейната главна движеща сила. Освен със спорт и с арт изкуство, Криси се занимава и с музика. Една от първите й публикации в Instagram е кратък клип, на който пее една от популярните български естради.

След като избухна скандал заради новината, че Габриела, която вече напусна риалитито, си има приятел, някои от момичетата застанаха срещу Криси. Тя беше обвинена, че не подкрепя тяхното крайно мнение по повод участието на Габриела.

„Аз много добре знам къде се намирам и никога няма да засега достойнствата на някого“, каза в предаването Криси. По-различната позиция на иначе кротката Криси подпали истински скандал в имението.

Спортът, със сигурност, е голяма част от живота на Криси, който освен това изгражда характера й. Сред първите й снимки се нареждат такива по бански, на които се вижда наистина стройната й фигура.„С моя най-добър приятел“, е описанието на друга снимка, на която Криси е с бял джак ръсел, пише lady zone.

Това, че Криси е от град Варна, вероятно има отражение на любовта й към морето. На много от публикациите може да се наблюдава морската вода. Криси харесва музиката, защото описанието на друга нейна публикация е: „Животът е музика“. На снимката тя е с китара. В представите на Криси, идеалният мъж трябва да има силен характер, защото самата тя притежава такъв. Това може да се забележи в погледа на снимките на гримьорката.