Причината е покъртителна. "Лошо е, когато нямаш пари! А няма лошо една жена да иска мъж до нея да бъде материално добре!" Това казва нахаканата брюнетка, докато разкрива повече за желанията си, свързани с материалната стабилност в живота. Мнението й обаче, изглежда рязко контрастира от това на най-близката й приятелка в имението на шоуто - Виктория.

"Сори, но аз няма да живея навън някъде, в "Люлин", в панелка!", "Много ми е интересно това, ако Алек го чуе. Ако живее в "Люлин". Не знам къде живее, но ще трябва да си купи друг апартамент, да не е панелка, да е ново строителство, пентхаус, с тераса, да се вижда цяла София...",са култовите фрази на двете момичета, а мнението на Мария направо я вкара в жесток капан!

Малко след това в социалните мрежи стана страшно, а някои от коментарите по адрес на брюнетката, са повече от брутални."Отивай си у вашата страна и претенциите там! Иди при Кобилкина, ти си от нейната извратена школа. Боклук", "Аз лично пък много се радвам, че не иска да дойде в Люлин. Тук си имаме достатъчно коври не ни трябват още", гласят само малка част от коментарите по неин адрес.

Мария Чекмарьова е родена в Одеса, Украйна, но от 8 години живее в България. Работи като уеб дизайнер на свободна практика. Както става ясно и от визитката и в шоуто, за нея свободата има огромно значение – една жена трябва да успешна, единствено разполагайки със собствените си средства, независимо дали има партньор до себе си или не, пише Блиц.