Певицата Мира не е на себе си от отчаяние и разкри шокиращи подробности от задкулисието във фолка, как се случват нещата и кой коли и беси в бранша. А заради последната изцепка тя напусна музикална компания "Диапазон рекърдс" и вече е самопродуциращ се изпълнител.

Скандалът идва от факта, че Мира и Фики правят една и съща песен, без да знаят за работата на другия. След като Мира разбира този факт се обажда на продуцента си Ненчо Касъмов, за да решат проблема и да преценят как да действат в този случай. Тогава тя получава отговор: "Който предвари". Тогава Мира се задейства бързо със снимките на клипа и става първа готова. Тогава идва драмата. Имала е насрочен ден за премиера на парчето, но това не се осъществява. Получава категоричен отказ от фирмата да пуснат видеото преди да излезе това на Фики.

Продуцентът обяснил на Мира, че някой от фамилия Стораро (Тони или Фики) са казали, че ако пуснат първо нейната песен, те ще скъсат договора с тях. "Искам да уточня, че харесвам семейство Стораро и досега никога не сме имали противоречия. Не знам какъв е проблемът, след като по всяка вероятност песента на Фики ще стане по-голям хит от моята", казва Мира, която пусна клипа единствено във "Фейсбук" и заяви, че няма да го пуска в други платформи.

Със сигурност не е приятно усещането за един изпълнител, който е хвърлил много труд, идеи и средства за направата на проекта. След като не получава подкрепа от продуцента си, Мира решава да напусне музикалната компания. А заплахите на семейство Стораро не са новост в бранша, пише Блиц. Всички помнят преди няколко години, когато имаше казус Галин или Фики да е певец на годината. Тогава Тони Стораро също скръцна със зъби на Митко Пайнера, че ако не даде наградата на сина му, ще го махне от компанията му. "Те си правят каквото искат, свикнали са да минава тяхното и да плашат - ще напуснат компанията, няма да пеят в дадено заведение, няма да направят това или онова. Манталитет му викат хората", съскат от музикалната гилдия.