Зад Океана тя замина да живее през миналата, година заедно със семейството си, като окончателно напусна предаването си „Съдебен спор“ и екипа на Нова телевизия, пише Ретро. На нейно място в шоуто влезе бившата миска Ромина Тасевска.

Нана е празнувала в Маями, щата Флорида, където със съпруга й си купиха имение, в компанията на близки приятели. Те направили изненада на рожденичката - целодневна разходка с частна, яхта до залез слънце. От кадрите се вижда как Гладуиш се забавлява, танцува и събира тен с усмивка на лице на борда. Тв звездата не пропусна да направи и драматично обръщение по случай своя 50-годишен юбилей.

„Днес навършвам 50 г. За едни - много, за други - малко. За мен възрастта е абстрактно понятие. Има дни, в които се чувствам като на 100 г, други, в които се държа като на 15 г. и такива, в които просто казвам - Благодаря! Днес е един от тези дни. Благодарна съм, че го имам и се моля да съм здрава за да има и други такива дни“, написа Нана в личния си фейсбук профил.

Тя продължава да бъде на поддържаща терапия след двете диагнози рак, през които успешно премина. Вероятно този тип лечение ще продължи до живот, смята Нана. Въпреки медикаментите, които приема непрестанно, Гладуиш изглежда прекрасно. Откакто е в Америка е още по-вталена и подмладена. След емигрирането си Нана се е прибирала само един път в родината и поводът за връщането й бе трагичен. В края на 2023 г. тя загуби своята по-голяма сестра, която издъхна само на 55 г. заради онкологична диагноза.