Това можем да отбележим, след като видяхме как се е накичила и облякла. Вместо вечерен тоалет или просто рокля, изпълнителката показва накитите с анцуг и потник. Комбинацията е повече от абсурдна.

Иначе Алисия се фука с пирон на Cartier“ за $14,200, показва проверка в сайта на марката. Обърнато в лева гривната струва малко над 26 бона. Това обаче далеч не е единственото и най-скъпо бижу, с което се похвали изпълнителката на „Яка е жена ти“.

В момента тя е в Дубай, откъдето пусна стори, облечена в анцуг и рипсен потник, но пък накичена с бижута за общо $255 200, или точно 468 593 лева – всичките на Cartier. Втората гривна на ръката на певицата е от серията Love на луксозната марка и струва 47 400 долара. На врата й пък блести колие от диамантената им серия на цена от 194 000 долара. Като ударим чертата, излиза, че Алисия разхожда анцуга си из Дубай с бижута за близо половин милион лева.

Ясно е, че изпълнителката няма как да си позволи подобен харч, независимо колко касови хитове прави. А и в последните години дори няма популярни песни. Единственият вариант е луксозните украшения да са подарък от някой доброжелател. Според последните светски клюки 41-годишната фурия от Вакарел е любовница на турски бизнесмен, който по всичко личи, че е мръсно богат.