"Никога не съм бил замесван в скандали, защото не това е моят начин да търся популярност", отсече Фикрет Стораро. Поводът с Мира да си разменят стрели е една и съща песен, която двамата направиха и пуснаха почти едновременно.

Мира разкри в лайф на транссексуалната Глория Йорданова, че продуцента й е отказал премиерата на нейния клип, след като е бил заплашен от известната фамилия, че ако това се случи, те ще напуснат компанията. Два дена по-късно Стораро-син взе отношение по въпроса. "Никога не съм бил замесван в скандали, защото не това е моят начин да търся популярност, както и на моето семейство, начело с баща ми, от когото винаги съм взимал пример. Но във връзка със създалата се ситуация около последната ми песен, държа да кажа, че нямам никаква намеса в отношенията на моята музикална компания и моята колежка Мира", написа Фики.

Относно самата песен той поясни, че "Чипи, Чипи" и чилийският семпъл към нея са изпети, готови и регистрирани от екипа му в Музикаутор преди три месеца. "Всеки, който се занимава с музика и музикален бизнес, може да разбере какво означава това. Уважавам Мира и нейното творчество, но всяка музика си има своето авторско право, а аз винаги съм си уреждал всички права, на която и композиция да направя кавър версия", казва още музикантът.

Според певецът Мира е могла да намери контакт с него и да поговорят за това, че са се дублирали. Той до излизането на нейната песен, не знаел какво се случва, нищо че след като Мира пусна нейния видеоклип, Фики се задейства в рамките на няколко часа да покаже и своя. "Аз до вчера нямах представа. Щях да й преотстъпя песента, особено ако знаех, че с нея е искала да подаде ръка на млад талант. Но, за съжаление това не се случи", оправдава се Фики и заявява: "Аз съм чист пред Бог и държа да живея без интриги и лъжи, които най-много ненавиждам! Ще продължавам да пея за вас и ще бъда още по продуктивен тази година".