Уникалният за българския телевизионен ефир формат „Съдебен спор“ събира Ромина Тасевска и Нана Гладуиш в един вълнуващ и много специален юбилеен епизод 1000 на шоуто. Тази събота от 11:00 ч. двете дами ще обединят сили и ще застанат една до друга, за да представят част от емблематичните репортажи на предаването със завидна история и многобройна аудитория.

Специалният гост Нана Гладуиш се връща в България именно заради юбилея на „Съдебен спор“. Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си. Освен някои от най-запомнящите се истории в „Съдебен спор“, в интригуващия епизод с номер 1000 Ромина Тасевска и Нана Гладуиш ще разкажат още защо фен на предаването е решил да си татуира лицето на Жоро Игнатов.

„Съдебен спор” е първото в България съдебно шоу, в което своето място намират реални съдебни казуси, горещи спорове и различни възгледи. Предаването дава възможност на страните в съдебния процес да представят аргументите си на живо в телевизионния ефир.