Оказва се, че екранната партньорката на Стоянов с която се вихри на сцената - Михаела Павлова, преди години е главно действащо лице в хитовия по онова време сериал. „София ден и нощ“. Преди 8-9 години ситкомът разбиваше рейтингите. а танцувалната половинка на Ергена играеше ролята на знойната Рая. Това припомнят наблюдателни зрители, които си спомнят Павлова от дните, когато бе истинска звезда. Освен професионална танцьорка Михаела е и актриса.

Красавица е любимка на продуцента Краси Ванков и участва в редица негови проекти. Една от последните й изяви е тази на Маргарита в сериала „Много мой човек“, където главната роля бе поверена на Башар Рахал. Павлова има участие и в редица уеб сериали като „Следвай ме“ и други.Хубавицата има и танцувал на школа, където провежда уроци, но кариерата на актриса й бе приоритет преди няколко години.

След като обаче не сполучи, както и се искаше, Павлова се завърна към танците. И дори е избрана да бъде помощник, ментор и учител на един от най-желаните мъже в България.Въпреки че към Михаела има огромен интерес от страна на мъжете, тя е щастливо обвързана. С приятеля й са заедно от дълги години, а преди четири им се роди дъщеричка.