След като бил нает да я гримира за видеоклип, дъщерята на Орхан Мурад взела, че се покрила и не искала да изплати уговорения хонорар. Това трябвало да се случи още на снимачната площадка, но тогава тя помолила за отсрочка, тъй като нямала възможност да плати сумата. Майсторът на макияжа не разкрива за какви пари става въпрос, но според запознати е трябвало да му плати сума малко под хиляда лева.

"След като свърших работата си, започна да се жалва, че не й стигнали парите и няма да може да покрие хонорара ми. Имала непредвидени разходи и не може да плати на фризьора и гримьора. Иначе тогава намери пари за водка и кюфтета, чипсове и какво ли още не", разказа за нелепата ситуация Валентин в Тик-Ток.

JrA68Mb.md.jpg

Устатият гримьор получил предложението на певицата за отсрочка и обещанието до месец да му изплати необходимото. Само, че след това Сузи се покрила и дори блокирала телефонния му номер, за да не може да се свържат за напред. "Наложи се да й пише наш общ познат пред, който тя обяснила, че няма никакви участия и не изкарва пари, за да ми се издължи. Но мен това не ме интересува, още повече че имаше пари да даде за режисьор - 10 бона, отделно и за тоалети. Да се беше гримирала сама, защо наема гримьор?!", възмущава се Кулагин.

Времето обаче минавало, а певицата така и не се сещала да си погаси борчовете. Затова Кулагин се свързал с майката на Сузанита - Шенай, която обаче се оказала още по-безотговорна от щерката. "Тя също се опъваше да си платят и се наложи вече да ги заплаша, че няма да позволя да завъртят клипа, когато стане готов. Все пак като част от екипа му, аз също имам права като автор на грим в него. Това обаче не ги стресна особено и следващият ход, който предприех беше обаждането ми към популярна музикална телевизия, за да не върти видео клипа. Явно тогава можеха вече за три часа да намерят пари и да си платят", разказва за финала на разпарвията им.