Остава въпросът съвпадение или търсен ефект е припокриването във визиите и дали използват един и същи стилист пловдивчанката с континентална титла за красота и варненката с изящно тяло. Обществен факт е, че Маги си пада по скъпите неща, а Мис Европа е дама с класа и вкус, която в момента се развива извън пределите на България, което може да бъде и причина да смятаме, че случилото се е съвпадение. Роклите, пък и всички останали дрехи в "Ергенът" са подарък за шоуто от стилисти, които целят да рекламират своите творения.

Неоспорима истина е , че роклята е дело на български дизайнер, известен с факта, че облича звездите, а двете жени са на една и съща възраст. При всяко положение и двете са красиви в тоалета - от там нататък изборът: е блондинка или брюнетка ?! Hotnews.bg припомня, че самата Маги получи доста обвинения, че скъпите й облекла и аксесоари са подарък от богати любовници, но тя категорично отрича подобни твърдения. Магдалена сама разказа, че е била с 60-годишен милионер, който я изоставил заради много по-млада жена. Ергенката сподели, че дълги години е работила за приятеля си като управител в заведението му, което се намира на централния булевард „Витоша“.

„Бачках като куче по 16 часа, сега карам стара кола и живея в кутийка под наем, но всички скъпи вещи съм си купила сама, защото обичам да се глезя“.

Фолкпевицата Киара, която вече е вън от риалити формата, разказа, че парадиращата с най-скъпи вещи в „Ергенът“ Маги показва пред конкурентките си подаръци от миналото, които нормална жена, колкото и каквото и да работи, не може да си позволи.