Темата на бляскавата вечер в Ню Йорк бе: „Спящите красавици: Пробуждане на модата“, а дрескодът „градината на времето“. Звездите на партито се показаха облечени по обмислен, но и неочакван начин. Разбира се, вече е готов списъкът с най-добре облечените. Зендая привлече вниманието с не една, а две поразителни визии – творение на Margiela, ушито специално за нея и ретро рокля на Givenchy от колекцията на къщата от пролетта на 1996 г. Дженифър Лопес избра искряща рокля на Schiaparelli; докато Bad Bunny носеше скулптурен костюм Margiela, а Крис Хемсуърт - елегантен сет на Tom Ford.

Цветята се появяваха неочаквано във визиите - знаменитостите се трансформираха в модни букети по най-различни начини. Ники Минаж дефилира в рокля на Marni, покрита с ръчно рисувани метални цветя, а Джиджи Хадид в триизмерна бална рокля на Thom Browne с цветя.

Някои по-неочаквани и доста по-авангардни визии също добавиха блясък на вечерта, доказвайки, че не е задължително да си целия в цветя, за да те забележат и поставят в списъка на на-стилните. Лана Дел Рей представи драматична визия на Alexander McQueen с шапка с рога като почит към емблематичната колекция на покойния дизайнер от есента на 2006 г. Tyla се трансформира в пясъчна скулптура - чрез изключително вталена рокля на Balmain, която беше като втора кожа.

Сред най-добре облечените мъже на вечерта можем да откроим Джош О'Конър в Loewe, Морган Спектър в Willy Chaverria и Стефън Дигс в H&M.