Но не тоалетът получи най-много коментари, а лицето на звездата - мнозина започнаха да пишат, че Дженифър е прекалено слаба и изглежда като след приемането на "Оземпик". Същата ситуация се получи и при нашата фолк звезда Галена, която преди време бе нападната, че използва този медикамент, за да постигне слаба фигура. В последствие дори тя отмени няколко участия, след като имаше припадаци от приема на лекарството.

J4Rb7DP.md.jpg

54-годишната Дженифър Лопес редовно показва тренировките си и, съдейки по видеото от концертите, е в отлична форма. Въпреки това потребителите в интернет постоянно се чудят дали тя не си бие инжекциите за диабетици, което знаменитостите използват, за да отслабнат. Според потребителите тя изглежда по-стройна от всякога. Коментаторите пишат: "О, лице на "Оземпик". Това ли си ти?", "Твърде много "Оземпик"?", някои отбелязват, че лицето ѝ изглежда уморено - това се забелязва дори въпреки ретуша на снимката. А именно умореното лице е една от последиците от приема на медикамента.

Феновете на Дженифър Лопес не за първи път имат подобни въпроси: в края на април тя публикува снимка в социалните мрежи, на която е облечена в бяла миди рокля без ръкави, с разрез на полата отзад и стилно високо деколте. Един от най-популярните коментари беше въпросът "Оземпик?", като потребителите отбелязаха, че никога не са я виждали толкова слаба, а един от тях отбеляза, че майка му приема инсулиновото лекарство, защото има диабет, а "звездите го ядат, сякаш е просто бонбон".