Наследничката на водещата показа коремче и изрично уточни, че не става дума за злоупотреба с козунаци, чу първи Hotnews.bg. Най-дългогодишната телевизионерка се разплака в студиото на "На кафе", докато съобщаваше новината. Мари кара лека бременност без сутрешно гадене, съобщи пък самата тя на живо по телефона в предаването на майка си. Приятелят й пък вече наричал бебето "принцесата на татко", което ще рече, че е на път момиче в известната фамилия. Мари живее на семейни начала със сина на Джуджи, а от миналата година двама се преместиха в къща с чудесен двор в покрайнините на столицата.

57-годишната Гала стартира ново предаване в интернет, но това не означава, че приключва с „На кафе“. Блондинката съчетава и двата ангажимента, а новото шоу ще се излъчва в неделя следобед през седмица. Подкастът, както се наричат подобни говорилни в интернет, е по идея на дъщеря ѝ Мари и двете го водят заедно. Името му е „Кажи ми, мамо“.

„Никак не се притеснявам, че ще ми викат някога „бабо”. Не искам внучето ми да ме нарича по друг начин. Чакам този момент с нетърпение”, бе категорична Гала в първото издание на подкаста. Днес панелистите в "На кафе" се пошегуваха, че предаването трябва да се прекръсти на "Кажи ми, бабо".