Синовете на звездите завършват столични елитни гимназии. Синът на актьора Ненчо Балабанов – Богомил, тази година ще чуе за последно звънеца в учебната си стая. Момчето завършва паралелка със специалност изобразително изкуство, което е най-голямата му страст.

„Искам да избере правилния път за професията си и това, което наистина обича да прави. Много се забавляваме с него, той се интересува и от нещата, които аз правя. А аз от неговите. Изобразителното изкуство е далеч от нещата, които аз разбирам. Това го е наследил от майка си, аз грам не мога да рисувам.

Може би само това не мога да правя. Впечатлявам се много от нещата, които прави. Стискам му палци и го подкрепям. Бих го подкрепил и ако тръгне по моя път, защото той има такъв талант. Но към момента го вълнува рисуването. Аз ще съм там, където той иска да бъде. Гласувам му доверие за избора му“, сподели телевизионната звезда.

Наскоро Балабанов качи снимки в личните си профили в социалните мрежи, а на тях се виждат няколко красиви картини. От написаното по-долу пък става ясно, че това е част от първата изложба на сина му Богомил. Синът на Димитър Рачков – Рачков-младши, също ще прекрачи прага на училище за последен път. Момчето завършва елитна частна езикова гимназия.

Синът на актъора Деян Донков – Деян-младши, също ще се сбогува с гимназията и ще преброи до 12 само след дни. Момчето завършва елитната столична седма гимназия, освен това се занимава и с футбол. „Да, костюмът е готов“, сподели пред екип на „Телеграф“ Донков-син. Той разказа, че ще бъде облечен с черен костюм, който е по негов модел и се шие по поръчка.

„Ще се съберем с цялото семейство, роднини и приятели да отпразнуваме завършването ми, а след това и с целия випуск, с всички ще празнувам, общо взето“, с усмивка разказа бъдещият абитуриент. „Септември ще кандидатствам в НАТФИЗ, избрал съм специалност „Продуцентство“, допълни развълнувано той.

Прочутия шеф Иван Манчев също ще отбележи дипломирането на дъщеря си Виктория. Момичето завършва елитната 2-ра езикова гимназия в София. Тя разказа за „Телеграф“, че роклята й е избрана още преди няколко месеца. Подготовката за партито също е завършена. „Роклята ми е купена от България, на роден дизайнер е. Цялата е покрита с камъни, дълга е, а цветът й е бежов – с цвят на кожата “, обясни тя. Виктория определено е голяма гордост за родителите си, тъй като тя вече е приета в престижен университет в Милано, специалност „Комуникации и мениджмънт“.

„Вълнувам се много, ще празнувам с класа, но и отделно с приятелите си и родините ми в заведение“, допълни тя.

Попфолк звездата Галена ще пее на абитуриентската вечер на племенника си. Изпълнителката сподели клип в мрежата, на който поздрави специално момчето, което завършва тази година. „От мен да знаеш едно.

Студент може да си няколко пъти в живота си, може да се ожениш няколко пъти, но да си абитуриент можеш само веднъж, така че наслади се на този момент“, обърна се певицата с пожелание към момчето.