В рамките на няколко години фолк певицата Диона претърпя пълна метаморфоза. Ромката, родена с името Денислава Сашова, която се срамува от произхода си, буквално си е сменила лицето. Преди две седмици започна делото срещу чалгаджийката, което се гледа от Софийския районен съд.

Диона е обвинена, че на 24 януари около 4 сутринта е шофирала „Порше“ по ул. „Даскал Стоян Попандреев“ в София, когато е спряна за полицейска проверка. Полицаите ѝ направили тест за наркотици, който отчел положителен резултат. След това Диона е придружена до болница, където дала проби за изследвания. Резултатите от химико-токсикологичната експертиза показали, че тя е шофирала след употреба на кокаин. Предвиденото наказание е „лишаване от свобода“ от 1 до 3 години и глоба от 500 до 1500 лева. Делото ѝ беше насрочено за 4 юни. Очаква се фолкаджийката да се размине само с глоба и условна присъда. В социалните мрежи се питат дали колата на певицата е конфискувана, но никой не дава отговор на този въпрос.

29-годишната певица днес няма нищо общо с това, което беше в началото на кариерата си. Диона започна с тунинга още преди години. Първо си сложи силиконови импланти в гърдите, след това попълни устни с хиалуронов филър, има изкуствена коса, мигли и нокти, а за капак - предизвикателно и нагло поведение, вероятно провокирано от системната употреба на наркотици.

Изпълнителката май си е резнала и носа, защото изглежда доста по-тънък и оформен от този, който виждаме на по-старите ѝ снимки.