Поредният нагласен финал на „Като две капки вода“ вбеси зрителите на забавното шоу. Според тях вокалистът на рок бандата абсолютно незаслужено и нелогично е попаднал във финалната тройка и вотът за него е бил нереален. „Елена трябваше да бъде на неговото място! Превъплъщението й в Елица бе на светлинни години от това на Наско, който пееше отново като себе си“, гневят се фенове.

В действителност през целия сезон рокаджията така и не успя да излезе от зоната си на комфорт и да преправи гласа си. На финала той влезе в ролята на Брус Дикинсън от Iron Maiden. Дори в свои води обаче Наско пак звучеше като себе си и не успя да влезе в образа, категорична е публиката.

За сметка на това Елена отвя публиката с изпълнението на „Вода“. „Тя трябваше да е на финал до големия Владо Зомбори. Халваджиян обаче буташе през цялото време Наско и накрая манипулираха вота на зрителите! Мафия!“, гърми нетът след снощния лайф, пише Интрига. Това, за което всички са единодушни обаче, е, че големият победител е Владо Зомбори. Той бе откритието на сезона и показа гигантски талант на сцената не само като артист, но и като певец.

На финала актьорът се превъплъти в ролята на големия Фреди Меркюри и изправи „Арена Армеец“ на крака. Зомбори е единственият участник в историята на „Капките“, за когото не се намира нито един негативен коментар в нета.