"Тази песен е за битката за човешката душа, която трае цял живот“ споделя певецът в социалните си мрежи по повод новото си парче. Какво точно имаше предвид авторът, разбрахме чак когато излезе песента. „Знаеш името ми“ е песен като никоя друга в неговия репертоар. Звученето е мрачно и леко кънтри, а в нея Папи пее от името на дявола (както и го играе в клипа), като изкусно се опитва да примами човек, видимо бягащ от своите грехове.

Концепцията и гледната точка се оказа провокативна за някои, но всепризната като абсолютно новаторска в българската музика. Само часове след премиерата стотици коментари се изсипаха, сред които някои го оприличаваха на българския Джони Кеш. Други казваха, че това не е само Папи Ханс, в тази песен е Константин Трендафилов (както е истинското му име, което той ползва, за да подпише книгите си). Трети казват, че досега в българската музика никога не е имало подобен текст, който така да провокира вътрешни размисли.

„Имах високи очаквания и се чудех оттук – накъде, дори очаквах да си се поизчерпил, а ти ни изненада отново“ гласи коментар под песента. Артистът, стъписан от интереса на хората, сподели очарователно видео, в което благодари на феновете си и им каза, че преди години е нямало да пусне песен като тази от страх, че е твърде различна. Докато днес, той смело споделя своите песни, защото знае, че има публика, достатъчно чувствителна и интелигентна, за да ги оцени.

Някои се запитаха дали и Папи както някои негови колеги, не е станал член от нашумяла религиозна секта (визираме дуета Молец, Миро Костадинов, Любо Киров и други, които подкрепят и агитират с музиката си в тази насока), но артистът твърдо заяви преди обявяването на песента, че не е религиозен и не се асоциира с никоя религия и общество, а песента е писана изцяло като метафора за вътрешната борба между доброто и злото у него. Това е втората песен от предстоящия му албум „Цветовете на тъгата“.