Снахата на Цеца - Богдана роди днес син - 3 кг и 850 гр., който ще е носи името Исая. Богдана и Велко Ражнатович вече имат две момчета. Първият им наследник се появи на бял свят на 6 юни 2020 г и носи името на покойния си дядо Желко, а миналата година фамилия Ражнатович приветстваха и другата мъжка рожба - Крстан. Цеца има и дъщеря - Анастасия, която наскоро се омъжи за футболиста на Севиля Неманя Гудел, но за момента няма дете.

Велко Ражнатович се изявява на професионалния (16 победи, 0 загуби) и на аматьорския ринг. Наскоро той спечели бронзов медал от европейско първенство.

Медиите в Сърбия често припомнят, че Цеца не позволява на своите внуци да я наричат "баба", тъй като не се чувства така. Те се обръщат към нея по име.

Велко Ражнатович е син на певицата и на Желко Ражнатович - Аркан - бивш сръбски депутат, собственик на футболния Обилич и предводител на паравоенната сръбска доброволна организация, действаща на територията на Босна и Херцеговина и Хърватия по време на войната от началото на 90-те години. Той беше убит в хотел в Белград в началото на 2000 г.