Блондинката избра да прекара празника си на определено нетрадиционно място, а именно на вулкан в Исландия. Става дума за уникален суперлуксозен петзвезден резорт в Исландия. Мястото е изключително интересно и както самата Антония разказа е определяно за едно от най-новите чудеса на света.

Да пренощуваш в синята лагуна в кратера на вулкана е уникално преживяване, което обаче не е достъпно за всеки. Спа хотелът е достъпен за любителите на подобни предизвикателства на цена от около 4000 лв. на нощ. „Избрахме хотел, който се намира в центъра на вулкан, обградени от лава, не спираме да се възхищаваме на тази гледка. До вчера е имало изригвания, но ни предупредиха, че в момента е безопасен период“, обясни Антония.

Миската не пропусна и да се изкъпе в изключително полезните води на вулкана. „Изпомпват водата от недрата на земята и я смесват с лечебната лагуна, която се води за най-лековита, разкрасяваща и подмладяваща“, разказа още тя пред "Телеграф".

Навръх рождения си ден бизнесдамата си подари полет с хеликоптер над активни вулкани на острова и сподели, че се чувства на върха на света. „Аз вече всичко си имам, пожелавам си само здраве още дълги години“, завърши русата амбиция.