Тя не скри изненадата си, че не получи роза. Hotnews.bg обаче забеляза, че романтичната й среща с Алек регистрира голям гаф, макар че майката й одобри Ергенът. Родителката бе в компанията на мъжа си-англичанин, който не е баща на отпадналата и нейна приятелка. Още преди месеци стана ясно, че на финал отиват Надежда и Магдалена, така че отпадането не бе изненада за зрителите.

„Разочарована съм от това, че си тръгвам, когато се чувствах толкова близо до Алек и до любовта му и сякаш няма какво друго да направя“, каза Йоана.

Във вчерашния епизод Ергенът бе подготвил специални изненади за трите финалистки, а първата от тях е среща с най-близките им, които ги посетиха в имението, за да им окажат подкрепа и да им дадат съвет. Алек отведе и трите претендентки на вълнуващи индивидуални романтични срещи из най-красивите кътчета на Родос.

С Йоана Ергенът направо падна във водопад и камерите запечатаха вирналите му се краченца. След това той реши да не прави повече опити да се прави на водно конче. Ергенът дори не посмя да навлезе наново във водното корито на иначе красивото местенце и седеше на плитко, като даваше вид, че се забавлява, но никой не му повярва.