Участничката от миналогодишното издание на "Ергенът" Александра Гърдева се окичи с титлата “Най-добрият готвач сред звездите” в сезон шести на Hell’s Kitchen. Психоложката победи фолк цунамито Бони, което остана на второ място в звездната надпревара. Враждата между двете беше едно от централните събития в отбора на Златните и беляза тяхното представяне през последните няколко седмици.

Кулинарното състезание за 100 000 лева на метри от финала напусна прецизният готвач Димитър, който се залюби в риалитито с цветущата Симона. Той и другите двама финалисти Чоткин и Станислав взеха участие в една от най-непредвидимите вечерни резервации за сезона. Освен вълната от поръчки, те трябваше да внимават и за опасните трикове на шеф Никола, шеф Светла и шеф Дани Спартак, чиято цел бе да ги саботира. Трудностите при комуникацията, които преследваха Димитър през целия сезон му костваха куртката.

J6ePzk7.md.jpg

По време на финала на звездния отбор Бони и Гърдева трябваше да приготвят двустепенно меню за специално подбрана изпитна комисия, състояща се от Чоткин, Станислав, шеф Виктор Ангелов и су-шефовете - шеф Светла и шеф Никола. Решаващ фактор се оказаха десертите, които донесоха победата на риалити звездата.

Големият финал утре ще противопостави изненадата на сезон 6 Станислав и ексцентричният кулинар Чоткин. Те ще се изправят един срещу друг, рамо до рамо с най-доверените си хора в кухнята, представяйки свое авторско меню за първи път.