Подписването е било само пред най-близките им приятели и роднини преди девет месеца и половинката му оттогава носи неговата фамилия. На церемонията е присъствало детето им Христо.

Момченцето вече е на четири години. То се роди на 15 април 2020 година, но Христо тогава криеше упорито коя е жената до него. Журналистът никога не говори за нея в своите интервюта. Само я тагва в социалните мрежи, когато публикува фотоси на наследника им. Той предпочита Мила да остане анонимна и да не се превръща в обект на публичен интерес.

Жената, пленила сърцето му, изобщо не е известна, нито може да мине за красавица. Дори в миналото си пухкавото момиче определено е имало проблеми, с излишните килограми, които вече е редуцирала значително, пише "Галерия". Тя е на 42 години, но не ясно с какво точно се занимава. По публикациите й в социалните мрежи става ясно, че с Христо се познават поне от седем години, а според запознати двамата са били най-добри приятели. В един момент обаче те решават да създадат семейство и да имат дете.