Окончателният вот бил спечелен именно от изпълнителката и танцьора, но от продукцията обявиха за победители Неделя Щонова и Атанас Месечков. В социалните мрежи се разпространи скрийншот, който показва, че Дара и Джими са били на първо място не само след гласуването на журито, но и според вота на зрителите. Защо обаче SMS-ите не са взети под внимание или са манипулирани впоследствие, гневят се в социалните мрежи.

J6gHk8B.md.webp

Зрители настояват от бТВ да дадат официално изявление защо вотът на публика и жури сочи за победители Дара и Джими, а от продукцията обявиха друга двойка. Въпреки положителният си образ в обществото Неделя Щонова бе залята с хейт заради незаслужената победа.

Според някои не е изключено и варианта Месечков да си е купил победата заради болните си амбиции и огромното его. "Наско е голям нарцис. Какво ли не прави през годините, за да е в центъра на публичното внимание. Дори се обвърза с жена, само и само да не го говорят, че е гей", коментират в мрежата. Твърде вероятно е чрез парите на жена си, той да се е домогнал до първото място, а екранната му партньорка д-р Щонова, може и да не подозира за подлите му номерца.