През годините моделката се омъжи и роди всичките си деца след консултация със специалисти по схващането, че разположението на небесните тела е свързано със случващото се в човешкия свят, а сега дирижира и бизнес начинанията си с тяхна помощ.

След дълга пауза Светлана Гущерова най-после пусна новата си колекция с нощници. По нареждане на личната й астроложка Габриела Атанасова това се случи на 16 май, точно в 10.30 ч. Атанасова е популярна сред почитателите на астрологията и като Близначката, тъй като със сестра й са близначки.

"Аз съм изключителен почитател на астрологията и всички мои действия са консултирани с моята любима астроложка. Поради тази причина завръщането на бранда ми се забави", осведоми неотдана аудиторията си в социалната мрежа Светлана.

Новите модели били готови още преди три месеца, но Габриела убедила Гущерова да не ги промотира преди посочената от нея дата. Самата Светлана разказа в Инстаграм, че си е дала работна пауза и заради раждането на четвъртото й дете през миналата година, припомня Hotnews.bg. Същото щастие споходило й дизайнерката й. Затова двете майки решили да си дадат почивка, за да се насладят на моментите със своите деца.