Дуетът майка-дъщеря издаде заедно песента „Cover Me In Sunshine“ през 2021 г. и също така я изпълни на концертите на Pink. Сега са планирани още концерти заедно, като ще изпълнят и още един, засега неиздаван дует.

„Учим нова песен заедно, което е вълнуващо. Тя още не е на борда. Дъщеря ми много се интересува от музикален театър. Опитвам се да я накарам да разпери криле", сподели пред списание People ексцентричната звезда. Въпреки че 12-годишната Уилоу обича да играе и би искала да се занимава с пеене и танци като майка си, тя също е вдъхновена от медицинската драма "Анатомията на Грей". Нейната мечтана работа може да бъде в интензивното отделение. „Искам да успее да постигне целта си. Но тя има и глас, който също е добре да развива на голямата сцена. Уилоу е като малка птица. Иска да работи на Бродуей и след това да стане травматолог", принава още звездната майка.

Пинк е дала на дъщеря си малко практически опит като работещ изпълнител и също така е плащала минималната й заплата за работата й, когато се появява на сцената с нея. Хитмейкърът на „So What“, който също има син Джеймсън Муун, на 7 години, от съпруга си състезател по мотоциклети Кери Харт, на 48 години, заяви: „Тя е много доволна от това и работи добре.“

Преди турнето „Trustfall“ на Pink, тя също разкри, че се опитва да научи Уилоу на изкуството на преговорите, така че никога да не бъде изоставена. Пред шоуто Today певицата сподели: „Уилоу има място на турнето. Просто трябваше да надхвърлим минималната заплата, а тя варира в различните щати. Казах, че е около $22,50 на шоу в зависимост от това колко дълго издържа. Съгласи се и ми каза: „Ще взема 20 долара. Така е по-лесно да си направиш сметката."