Полът още не е ясен, но водещата се надява да е момиче. Бъдещият баща Константин, синът на Деляна Маринова – Джуджи, също иска дъщеря. Мари от години е обвързана с Тини, както го наричат най-близките. С младежа са заедно още от ученици. Живеят под един покрив отдавна, преди около година се сдобиха и с нов по-просторен дом. Апартаментът е в затворен комплекс в един от най-скъпите квартали на София.

Приятелят на Будева идва от милионерско семейство, така че двойката е напълно осигурена финансово и може спокойно да посрещне новия член в семейството.Щерката на Гала вече е на 26 години. С гаджето ѝ са горе-долу на една възраст, като той е малко по-голям. С наближаването на 30-те плановете за дете започнали да идват на дневен ред и ето че бременността вече е факт.Гала сподели в предаването „На кафе”, че Мари знаела кога е заченалa. Случило се точно на рождения ден на водещата - 13 февруари. "Мамо, направихме ти най-хубавия подарък!”, признала инфлуенсърката на майка си.

Сега плевенчанката е много щастлива, но пък и притеснена дали деветте месеца ще преминат благополучно. Тя доста трепери над щерка си и не дава косъм да падне от главата ѝ. В миналото младата жена е имала някои проблеми със здравето, затова Гала е искрено загрижена, макар че засега бременността притича съвсем нормално.

Преди време наследницата на водещата призна, че е набожна и в трудните моменти се уповава на Бог. Ето какво сподели тя: „Не знам колко от вас са вярващи, но аз съм! Забелязвам, че когато имам най-много нужда от успокоение или някакъв знак, го получавам”На пръв поглед Мари няма сериозни проблеми в живота си. Връзката ѝ с Константин се развива нормално, а майка ѝ Гала подкрепя начинанията ѝ.