Този период е коствал жесток спад в рейтинга на иначе забавното предаването. От управата все се надявали водещата да стане по-уверена, да заеква по-малко и да намали броя на лапсусите. В крайна сметка Андреа се оказала толкова скучна, че зрителите масово се отказали да гледат шоуто.

Водещата все още не е съобщила за уволнението си публично и продължава да се изтъква като "tv host“ в социалния си профил. Тя само сподели, че предаването спира заради предизборните студиа, въпреки нейното предложение към управата да продължат излъчването, като канят за гости политици, вместо артисти.

Иначе водещата загатва в свои постове, че скоро ще я видим да се подвизава и в друг телевизионен формат, но не разкри нито по коя телевизия, нито кое е предаването. .Андреа си навлече много хейтъри още като ководещ в "На кафе“, където дори екипът бе вдигнал ръце от нея. Никой от колегите ѝ не можеше да я понася заради огромното неподплатено самочувствие и грозния ѝ навик да налага мнението си на всяка цена.

В БНТ положението не било по-различно. Нагло си позволявала да нарича шоуто "моето предаване“, а БНТ – "моята телевизия“, пише Интриги. Вместо да се скатае в ъгъла, за да скрие пълната си липса на професионализъм, Банда Банда постоянно давала съвети на продуцента, настоявала за драстични промени и критикувала установените правила.В крайна сметка единственото нововъведение, което успяла да прокара, бил безалкохолният бар в студиото.