Преди дни се появиха информации, че младата попфолк изпълнителката се е тунинговала толкова яко, че вече, не прилича на себе си. „Имам само фасети и хиалурон в устните. Друго не съм коригирала“, разкри пред "България днес" Диона.

"Кариеристка съм, фокусът ми е съсредоточен само и единствено върху музиката. Затова си нямам гадже. А й не искам на този етап. Нямам как да бъде раздвоена - 50 на 50, хем кариера, хем мъж. Избрала съм в момента да действам само върху кариерата си, защото тя е до време. През годините съм опитвала да съчетавам двете неща, но не се получава. Винаги едното е за сметка на другото“, каза още певицата.

Изпълнителката не иска да си спомня за нощта на 24 - януари 2024 г., когато около 4,00 ч. е шофирала по столичната ул. „Даскал Стоян Попандреев“ и е спряна за полицейска проверка. Униформените направили тест, който отчел положителен резултат. След това Диона била придружена до болница, където дала проби за изследвания. Резултатите от химико-токсикологичната експертиза показали, че тя шофирала след употрба на кокаин.„Не коментирам нищо по темата", отсече Диона, която очаква решението на съда на 4 юни за когато е насрочено делото. Предвиденото наказание е “лишаване от свобода” до 3 години и глоба от 500 до 1500 лева, но е напълно възможно певицата да получи само условна присъда и глоба.