Красавицата пусна попфолк песен озаглавена "В друг живот". В проекта са включени и участници от предаването. Една от главната роля е заета от Славейко, с който се залюбиха след отпадането си от кулинарното шоу. Двамата обявиха връзката си в социалните мрежи като под снимките Полина беше написала и заглавието на песента си "В друг живот". Очевидно парчето е посветено именно на него.

Освен с кулинария Полина се занимава и със собствен транспортен бизнес, който е започнала и развила от нулата. Въпреки големите й амбиции хубавицата отпадна от надпреварата и завърши на 18-ото място. Майсторка е в сладкарството и печивата. Определя се като борбена и издръжлива - качества, които смята, че ще ѝ бъдат от изключителна полза в предаването. Мечтае някой ден да отвори своя собствена сладкарница.

Музиката и аранжиментът на “В друг живот” са на Пламен Стойчев – Папо, а текстът е написан от Николай Гурманов. Режисьор на клипа е Радостин Събев – Шошо.Феновете приеха с огромна радост песента и факта, че във видеото са включени и други техни фаворити от последното издание на Hell’s kitchen.