Студентката Валерия, която заговори за проникване по време на любовна игра между двамата в шоуто, публикува специално заснето видео, в което е облечена с костюм, държи червена роза и имитира последното съкрушително видео на Алек към финалистките Маги и Надежда, с което отсвирва безпардонно и двете. И то с видеозапис, а не на живо, по мъжки.

„Това, което със сигурност искам да запомните, е, че вие сте перфектни, а аз съм пу*ьо“, казва Валерия. И добавя: „В началото си мислех, че не съм, но когато казах „не“ на 24 жени, а сега и на още две, осъзнавам всъщност, че съм.

“Чернокосата ергенка видимо се справя чудесно с актьорската игра, превъплъщавайки се в образа на Алек и боравейки с неговите думи на финала. „В началото, когато не подбирах с коя се целувам, мислех, че знам какво правя. Всички се смяхме, дори и аз, но сега въобще не ми е смешно. Или както казва мама - ситуацията не е хумористична“, обяснява Валерия-Алек, а във видеото умело са монтирани гримасите и физиономиите на Маги и Надежда, слушайки посланието на Алек.

Валерия не пропуска да се изгаври по най-бруталния начин и с майката на ергена Ксения, която оплю, без да й мигне окото, и двете финалистки и размаха пръст на сина си да не взима нито една.„Мамо, сваляй листа, че не виждам добре“, обръща се встрани на камерата по време на видеото Валерия. След което добавя: „Какво, мамо? Да не се обяснявам? Да си тръгна? Добре, мамо! Мамо, тази роза е за теб!“ завършва с подигравките ергенката.