Британската певица е известна с необичайните си изпълнения на сцената. През горещите летни месеци обаче тя трябва да се справи с необичайно предизвикателство. „Паднах по време на турнето си, мисля, че веднъж в Барселона, веднъж в Милано на едно и също място, и това беше най-горещата седмица в Европа. Някои от моите танцьори просто се изпотиха малко повече. И така се подхлъзнах върху малка локва пот“, заяви 28-годишната звезда. „Трябваше да променим хореографията по някакъв начин, за да не получа локва пот точно там, където искам да започна да танцувам“, разяснява певицата.

До момента изпълнителката на Houdini винаги очакваше да напусне сцената с леки наранявания. „Всичко това е част от преживяването. „Трябва да хванете няколко синини“, обяснява тя в интервю за „SiriusXM“.

Хитовата ипълнителка наскоро беше забелязана заедно с Хенри Кавил и Джон Сина в блокбастъра „Argylle“. Дали това е само началото на нейната актьорска кариера? Когато я попитат за следващия си филмов проект, Дуа отговаря: „Нямам представа… Толкова съм фокусирана върху музиката, че не знам дали киното наистина е пътят, който искам да поема. Не съм сигурна. Обичам 'Argylle' и се забавлявах толкова много, но съм толкова фокусиран върху музиката и турнето, че дори не мога да си представя да правя още нещо", споделя още звездата.