Откакто сноубордистът се сбогува с професионалната си кариера, той се фокусира върху личния си живот. 37-годишният екстремист особено се радва на факта, че има повече време за приятелката си. Той се среща с актрисата от "Дневниците на вампира" от 2020 година.

Пред Us Weekly, трикратният олимпийски златен медалист разкри: „Беше наистина забавно да прекарваме време заедно. Обикновено аз се състезавам, а тя прави проект или нещо подобно… но сега имаме известно време заедно“. Звездната двойка вече се е фокусирала върху сбъдването на общите си мечти. „Бяхме на Антарктида, в Дубай, посетихме майка й във Франция, бяхме в Монако, бяхме в Индонезия. „Били сме навсякъде, така да се каже“, казва той доволно.

Бившият професионален спортист е щастлив, че вече може да се съсредоточи повече върху междуличностните си отношения, след като толкова години се фокусира върху спортната си кариера. „Искам да съм там за Деня на благодарността, искам да съм там за Коледа, искам да съм там за рождените дни и празниците на хората“, изброява замечтано Шон. „Това са тези малки неща, които оставяте настрана, когато сте напълно фокусирани върху професионалните си ангажименти“, казва той.