Лично Тодореско Неделчев, който ромската перла причислява като своя рода без да имат родствена връзка, се е похвалил пред свои за тази си изява.

Още преди месеци, когато стана ясно, че се провеждат кастинги за Големия брат се заговори, че предстоящият му сезон ще бъде доста по-различен от обичайните досега и ще се залага предимно на така актуалните в момента инфлуенсъри и влогъри. Форматът обаче няма да мине под шапката на „ВИП“, който по начало си е най-успешен в историята на продукцията в България. Причината е, че въпросните лица, не са толкова популярни за хора над 40, пише "Галерия".

Вероятно по повод предстоящата си визита в най-известната къща, Тодореско наскоро се похвали с нови корекции върху себе си. С пост в личния си Инстаграм показа на какви процедури се е подложил. Освен корекции на устните, се забелязва интервенция и на челото, като вероятно е слагал ботокс.

Неделчев, който не крие хомосексуалността си, определено ще бъде един от най-колоритните участници в Къщата. Зад гърба си той дори има два неуспешни брака с англичани, а най-сериозната му житейска битка е тази с рака. След химиотерапии и радиотерапии в една от най-добрите клиники в Лондон, днес Тодореско е видимо добре, но тежката му съдба със сигурност би трогнала дори и най-коравите хейтъри.

„Софи е човекът, който ми даде крила да се боря с тази коварна болест. Преминах през няколко химиотерапии, оплешивях, загубих слуха на едното си ухо, бях скелет и се чувствах парцал“, сподели наскоро през какво е минал пиарът.