Става дума за лимитирана блуза от колекцията на световноизвестна марка, която буквално е разпокъсана. Само преди седмица примата на българската естрада качи кадър от репетициите за турнето си със същата дреха. За разлика от почитателите на Лили, които приветстваха облеклото й и я поздравиха за младежкия вид, феновете на Мария скочиха срещу избора й и цялата й визия. Броени минути след като сподели фотос, на който блести със скъпарската блуза, допълнена от маркови гумени ботуши за над 1500 лв., последователите на Мария я взривиха с негативни коментари.

“Аз с такава не бих отишъл до кофата за боклук”, “Като клошар си”, “Кучета ли те гониха”, “Аз с такъв парцал бърша пода”, “За риба ли си тръгнала” бяха само част от реакциите.

“Добър вечер, любими”, беше единствената реплика на Мария, която не обърна внимание на вълната обиди. Да припомним, че става дума за изключително скъпа тениска, която умишлено е направена да изглежда като извадена от кофа за боклук, състарена и с много дупки. Цената на дрехата е около 2000 лв., същото важи и за ботушите, като и двете са част от колекция supper destroy, припомня "Телеграф".