На въпрос на вестник "Уикенд" готова ли е да създаде ново семейство, красавицата отговаря: "Мога само да кажа, че копнея за това. Не знам дали ще стане. Нямам ясновидски способности, не съм наясно какво е отредила съдбата. Ако срещна точния човек, съм готова да се случи". Тя не крие, че след развода с Ники Илиев е изгубила почва под краката си.

"Може да се каже, че тогава бях разклатена от всички страни. Изгубих почва под краката си. Към онзи момент медитацията много ми помогна. И днес я практикувам, когато имам нужда".

Точно на йогата Борисова, която завършва режисура, дължи прекрасния си външен вид, но освен това спазва и хранителен режим. От 10 години не яде месо и се чувства чудесно като вегетарианка. Четири години са минали от официалния развод на Саня и Ники и цели шест - откакто двойката спря да дели общо жилище, припомня Hotnews.bg. Въпреки това нито тя се е похвалила публично с нова официална връзка, нито той. Периодично се появяват слухове за афери и на двамата, но никоя тяхна тръпка до момента не се е задълбочавала дотолкова, че да я обявят в публичното пространство.

Ники и Саня се запознават на снимачната площадка на някогашния сериал "Забранена любов" и сключват брак през 2012 г. Доскоро никой от тях не говореше за причините за раздялата им. Това мълчание беше нарушено от Илиев, който призна, че поема отговорност за края на връзката им. Въпреки всичко една от най-обсъжданите светски двойки успява да запази добрия тон помежду си и да поддържат добро приятелство. Актьорът смята Саня за най-близкия си човек след родителите му. Макар да не са заедно, я чувства като своя спътница и се чуват почти всеки ден.