Шампионите гостуваха на "Левски" снощи, но бранителят е във ваканция от няколко дни.Скандалният играч отпраши за Дубай след награждаването на тима с титлата в сряда. Прави впечатление, че е в компанията на майка си, а не на семейството, съобщава hotsport.bg. Обяснението за това най-вероятно се крие в поредната драма, в която футболистът се забърка наскоро. По време на излъчването на "Ергенът" бе разкрито, че една от участничките - Габриела, е негова любовница. Шокиращата новина бе разгласена от бившата служителка на БФС Виктория Асенова пред цяла България.

Впоследствие от общи снимки в инстаграм от салона за красота на Габриела стана ясно, че човекът до нея е именно Вердон. Нещо повече, Оливие спонсорира бизнеса на любовницата си.От екрана за изневярата му научи неговата съпруга. Защитникът е женен и има две деца. Тя спря да следва мъжа си в социалната мрежа инстаграм, където се подвизава с прозвището c.bflk.

По-късно двамата се появиха веднъж заедно, но явно нещата във връзката им не вървят никак добре след разкритията за аферата му с Габи. Затова сега вместо с жената и децата Вердон почива с мама. Самата Габриела доста се оплете в обясненията си за връзката й с Вердон. Първо призна, че двамата са започнали някакви отношения преди влизането й в предаването. По-късно се отметна от думите си и обяви, че двамата са само бизнес партньори и приятели.