Мони Бонбони, с каквото прозвище се прочу симпатичната родопчанка, и любимият й Димитър затвърдиха, че са истински годеници и любовта между тях процъфтява. Чернокосата брокерка разкри за силната любов между двамата след края на шестия сезон на кулинарното риалити със снимка на двойката, на която Симона позира с годежен пръстен на ръката. Двамата са на разходка в столичната зоологическа градина, а с тях са още една двойка от „Хеле китчън“ - победителят Чоткин и неговата годеница Камелия.

Интересното е, че и двете двойки заедно със Станислав и Нели отбелязаха троен телевизионен годеж в ефира на Нова тв на самия финал, организиран от шеф Ангелов. И на трите предложения за брак от мъжката половина в двойките дамите отговориха утвърдително. Зрители обаче избухнаха срещу сълзливите кадри и заподозряха опит за изкуствена конкуренция срещу „Ергенът“, който се излъчваше по същото време по Би Ти Ви, а финалът на двете продукции (16 май) беше в един и същи ден в праймтайма. А след невижданото досега в родния ефир сватбено настроение заваляха и купища подигравки, че докато ергенът Алек избягал и зарязал и двете финалистки, в „Хелс китчън“ направили не един, а цели три годежа накуп.

Оказва се, че Симона и Митко продължават да градят любовта си и бъдещето им изглежда розово, както това на Чоткин и неговата годеница Камелия. Двамата обмислят и по-сериозни стъпки, щастливи от съдбата, че ги е срещнала в кулинарното риалити.