Майката на четири деца никога не е криела, че има две пластични операция - ринопластика и за поставяне на силиконови импланти, но също така не е тайна, че е вманиачена и по процедурите за лице. Наскоро моделката даде възможност на последователите й в Инстаграм да й задават въпроси. Те се поинтересуваха на какво точно залага, за да поддържа кожата на лицето си, видя Hotnewes.bg.

Гущерова изброи толкова много процедури, че на хората чак свят им се зави. От години Светлана не изневерява на дерматоложката Петрана Каляшева. "Тя поддържа лицето ми от години и в зависимост от състоянето на кожата ми преценява какво ще бъде подходящо за мен", отговори Гущерова на една от фенките си.

След което изброи дълъг списък: ботокс на цяло лице, включително и на дъвкателните мускули, филъри в брадичката, Jawline и скули, хибриден филър, скинбустери, освен това набиращото популярност Hi-Fu, както и 4D-неинвазивен лифтинг, който представлява вид лазерна терапия за незабавно подмладяване, стягане и блясък. Гущерова поне е признавал, че си е почивала от целия този набор от разкрасителни процедури в периодите, в които е била бременна с четирите си деца.