В момента младокът прави трансфер от старата си музикална компания в нова. Източник на The Sun разказва, че напускането му на TaP е преминало без напрежение, а новите му продуценти от C3 са повече от обещаващи. Те работят с рок групи като Thirty Seconds to Mars и Modest Mouse.

Този ход от страна на Бекъм-син отразява музикалните му виждания за бъдеще и неговите дългосрочни амбиции като артист. „Новият му контракт е повече от обещаващ, също така и посоката, в която ще се развива в музикален план е тази, която Круз очаква“, добавя приближен до Бекъм-младши. „Свиренето на живо ще бъде важна част от лансирането на неговата музика и Круз и неговият нов екип искат да са сигурни, че спойката между тях е правилна, преди да започнат ударно“, казва още източникът.

Младият британец работи върху авторска музика от години, като се готви да издаде няколко песни през 2024 г. „Има големи надежди за Круз и музиката му бавно, но сигурно се събира“, пише The Sun. „Планът е да издадем нещо тази година, така че хората да могат да чуят това, върху което той работи усилено от години.“