Красивата половинка на Томаш Папкала е отдавнашна позната на Тошев. Каква ще бъде ролята й в дамското предаване все още се пази в тайна, но очевидно ще Я гледаме през есента. Hotnews.bg се надява, тя да няма съдбата на Рая Пеева, която не можа да се впише в екипа на "Преди обед". Актрисата също бе предложение на Георги Тошев, който обяви:

"Франциска срещнах преди 20 години, снимайки епизод за поредицата “Другата България”.Когато се запознахме беше едно слънчево момиче на кръстопът. В колекцията й от награди имаше (почти) всичко, но животът й познаваше и светлини и сенки…Ню Йорк беше ( и е !) нейният град. Мегаполис, в който порасна и кали характера си.Тя е от онези личности, които срещаш, харесваш и оставате свързани във времето по един необясним начин.Животът ни раздели до едно позвъняване по време на Ковид , когато я чух с новината, че със семейството си се връща във Варна.Всички видяха в Dancing with the Stars какво бижу е Франциска в скучния и предсказуем телевизионен живот у нас.Затова реших да променя ситуацията!Скоро ще ви изненадаме с нов проект".

Франциска е 15-кратен републикански шампион по спортни танци на България, финалистка на Европейското първенство за професионалисти по стандартни танци и финалистка в престижното състезание Blackpool Dance Festival. Завършва 10-та на Световното първенство за професионалисти по стандартни танци и е трикратен шампион при професионалистите в Полша.Франциска има професионална преподавателска кариера като учител и треньор на двойки шампиони на Blackpool Dance Festival и UK Open. Освен това е треньор на републикански шампиони на Америка и България в категориите – юноши, младежи, аматьори, професионалисти и сеньори (1996-2023г.).

Франциска Папкала е преподавател по спортни танци в най-голямата танцова верига в света “Arthur Murray “ Dance Centers (2008-2023г.) както и съдия в Световната Федерация по спортни танци с най-висок лиценз. Има над 20-годишен опит като жури в най-престижните турнири по цял свят.Тя е партньор на Томас Папкала не само на дансинга и съдийския стол, но и в живота, като двамата имат две деца.