Преди няколко дни застаряващата миска отбеляза 40-ата си годишнина с малка тортичка, върху която запали четири свещички. Тоца неколкократно отбеляза, че става на 40 години и затова няма да празнува както подобава. Според Уикипедия миската е родена на 13 май 1984 г., докато във Фейсбук тя посрещна рождения си ден на 23 май заедно с двете си деца и съпруга си. В интернет пък отдавна се носят конспиративни теории, според които г-жа Батинкова е доста по-възрастна и крие реалните си години.

$С радост в очите и сърце, препълнено с благодарност, тук НЕ празнувам своя 40-ти рожден ден, защото поверието гласи че 40 не се празнува", шикалкави скандалната миска. "Обгърната съм от обичта на моето семейство – двете ми невероятни деца - Благовест и Ивайло-син и любимия ми Ивайло", изтъква още тя и отбелязва, че тази година рожденият й ден бил особено специален, защото децата й, с помощта на Ивайло, са направили най-вкусната домашна торта, която някога е опитвала, а именно емблематична и много любимата на Мама Антония - Киевска торта. "Всяко парченце от нея е изпълнено с любов и старание. Гледам усмихнатите им лица, очите им, които светят от гордост, и усещам колко дълбока е връзката ни.Тези моменти ме карат да осъзная колко безценно е семейството ми. Те са моето вдъхновение и най-големият ми дар. Заедно сме създали незабравими спомени! Обичам ги!", размишлява още г-жа Батинкова.

Бивши съученици на Антония разкриха обаче, че тя наистина лъже за възрастта си. „С Тоца учихме в едно и също училище в Перник. Аз бях от съседния клас, но бяхме в един и същ випуск. Няма как да е на 40 години, тъй като аз карам 43-тата“, разказа неин съученик пред Интриги. Ще се запитате защо пък й е да лъже за 1-2 години? Много просто! Истината е, че когато спечели титлата „Мис България“ Антония бе на границата на възрастовото ограничение за участие в конкурса. В него се допускат жени между 18 и 25 години. А тя бе точно на 25 – или поне така твърдеше.

Ако се вярва на твърденията на нейните съученици обаче, се оказва, че през далечната 2009-а Тоца е прехвърлила 26-ата си годишнина и не е имала право да участва в конкурса. Как и кой й е помогнал да прикрие годините си, остава загадка. Опашатата й лъжа обаче повлича след себе си още хиляди други и така днес на Антония й се налага да духа свещички за 40-и рожден ден, вместо 42-ри.