Силни емоции, сълзи от радост, оркестър и кръшни хора съпътстваха изненадващата програма по посрещане на победителя от завършилия сезон на готварското предаване.С нескрита гордост червенобрежани викаха на мегдана името на Чоткин. Деца от ФК Червена звезда – 2021 и момичета от местната фолклорна група към читалище Христо Ботев 1911 бяха издигнали ръчно изработени плакати, от които грееше лицето на новия шеф Чоткин.

Кметът Славчо Димкин даваше всичко от себе си, за да гарантира достойно посрещане на новия шеф готвач и безопасността за струпалите се в центъра деца и възрастни хора, пише "Минаха години". Победителят от Сезон 6 в кухнята на Хелс китчън се появи в центъра на селото видимо развълнувам, просълзен и с високо вдигнати ръце. Засега той не съобщава какво би направил с крупната сума пари.

Чоткин обеща, че ще се завърне в България, за да бъде близо до родителите си и Камелия, на която предложи брак след финала на предаването.Възможно е съвсем скоро двамата с Ками да се врекат във вечна вярност. Негови близки предполагат, че с парите Чоткин ще открие ресторант.