Рок музикантът разказа за това в шоуто The One Show на BBC. Видеоклип от участието му бе споделен в социалните мрежи, в който се вижда как Бон Джоуви не се опитва да скрие щастието си от факта, че 22-годишният му наследник вече е семеен мъж.

Джейк и Мили се ожениха на изненадваща и интимна церемония миналия уикенд, като снимки от събитието все още не са се появили в мрежата. Въпреки това, младоженците на няколко пъти бяха забелязвани на пазар през последните дни, като гордо показват брачните си халки.

„Те са чудесни, направо фантастични!", не скри емоцията си рокаджията. "Беше много малка семейна церемония, а булката изглеждаше великолепно. Джейк е на седмото небе от щастие“, допълни той. Според вестник Sun, единствените гости на церемонията са били родителите на младоженците и няколко от най-близките им приятели. Изданието допълва, че Джейк и Мили планират по-голяма сватба по-късно през годината.

След сватбата младоженците бяха забелязани няколко пъти, вече носейки брачните си халки. Мили обяви годежа си с Джейк през април 2023 г. със снимка в "Инстаграм", на която показа диамантен пръстен на лявата си ръка.