Шайло Нувел Джоли-Пит, която е биологично дете на актьорите, иска да премахне "Пит" от името си и да се казва Шайло Нувел Джоли, съобщи "Лос Анджелис таймс". Шайло, която участва с гласа си в "Кунг-фу панда 3", е първата, предприела юридически постъпки за промяна на презимето си, но и други деца на двойката, която се разведе след дълги съдебни спорове, не използват Пит публично през последните години. Шайло, която е и танцьорка, е подала документите навръх 18-ия си рожден ден, който беше на 27 май.

Вивиен, Захара и Мадокс също не използват името Пит, но до този момент не са предприели юридически стъпки за официално отказване от фамилията. Някои детайли, касаещи бизнеса и общата собственост на Анджелина Джоли и Брад Пит след раздялята, също все още не са получили финално решение, като двамата дълго спорят чрез адвокатите си за всяка обща собственост. Най-ожесточена е битката за замък във Франция, като е възможно именно той да е причина за решението на Шайло.

Брад и Анджелина са родители на три биологични деца - Шайло, както и близнаците Нокс и Вивиен- на 15 години, и три осиновени - Мадокс, на 22, Пакс, на 20 и Захара, на 19. Пит не се е отказал от дъщеря си и искал да се сдобри с нея, след като стане официално на 18 години, твърдят близки до актьора.