Това ще стане наесен, когато се очаква да стартира шоу за живота на Николета и половинката й - "Мечтите се сбъдват". Пикантното в случая е, че Божинов беше предишният съпруг на Николета. Въпреки това той е в прекрасни отношения и с Николета, и с Ники Михайлов и се е съгласил да гостува в предаването за живота им.

Друга звезда, която ще се появи в шоуто, се очаква да бъде бившият шеф на БФС Борислав Михайлов. Той ще се включи заедно със своята съпруга Мария Петрова. Пред камерата ще застане и щерката на Михайлов Бисера заедно със съпруга си, бившия футболист на "Левски" Живко Миланов. Идеята е да се покаже колко задружно и сплотено семейство са Михайлови.

Въпреки целия звезден блясък обаче все още няма окончателно решение, че шоуто ще тръгне от есента. Очаква се решението на Нова телевизия, където то ще се излъчва, да се вземе до края на този месец. От там категорично отказват коментар по темата.

JpuiOdX.md.jpg

"Когато има ясното за това или други предавания на медията, ще ви уведомим официално" - казаха за "България Днес" пиарите на телевизията. Очакванията към шоуто са големи, защото освен всичко друго по план в него трябва да видим на живо и как Николета и Ники Михайлов вдигат сватба, както и всички приготовления за нея. Цялото суетене с избиране на рокли, костюми, торти, шаферки и всички свързани с това проблеми ще бъде детайлно проследено.

Специално внимание ще бъде отделено и на това как двамата отглежда дъщерите си - Никол и Борислава. Николета и Ники Михайлов. искат да покажат на публиката, че макар да знаят как да се забавляват и често да пътуват, най-важно за тях е възпитанието на децата им. Заедно с това Николета и половинката й ще покажат ежедневието си. Двамата ще готвят, ще чистят, ще перат и ще се държат като съвсем нормални хора.

Самото предаване ще се излъчва от новия дом на Ни Ло и Ники - в Бистрица. Те ще се настанят там до есента. Най-сексапилната българка и вратарят на "Левски" са на финалната права да завършат мечтания си дом. Постройката е на няколко етажа, а общата площ е внушителна и надминава 200 кв. метра. Построяването на къщата е една от най-големите мечти на двойката. Строежът продължава вече над година, но с новината за идването на второто им дете се ускори процесът по издигането й.Парите за закупуването на земя, издигането на палат с най-добрите материали и обзаведено по последен писък на интериорния дизайн са солидни, но пък не са проблем за двойката.