Според поредните спекулации евентуално предаване за живота на Николета и половинката й – „Мечтите се сбъдват“ ще започне през есента, а в него трябва да се включи и Божинов - предишният съпруг на Николета. Въпреки това той е в прекрасни отношения и с Николета, и с Ники М. и се е съгласил да гостува в предаването за живота им. Божинов обаче се изложи като водещ на новогодишната програма на Нова телевизия, така че бъдещето му като риалити герой въобще не е ясно.

Друга звезда, която може да се появи в шоуто, се очаква да бъде бившият шеф на БФС Борислав Михайлов. Той ще се включи заедно със своята съпруга Мария Петрова. Пред камерата ще застане и щерката на Михайлов Бисера заедно със съпруга си, бившия футболист на „Левски“ Живко Миланов. Идеята е да се покаже колко задружно и сплотено семейство са Михайлови.Въпреки целия звезден блясък обаче все още няма окончателно решение, че шоуто ще тръгне от есента. Очаква се решението на Нова ТВ, където то ще се излъчва, да се вземе до края на този месец. От там категорично отказват коментар по темата, но Hotnews.bg припомня, че зрителите очакват с голям интерес "Игри на волята", като участниците вече са почти избрани, а снимките започват до дни. Активно се работи и по новото предаване на Димитър Рачков "Пееш или лъжеш", което също трябва да започне есента. За Николета място няма, категорични са няколко телевизионери, с които Hotnews.bg разговаря, пък и орязването бюджена на телевизиите заради промените за рекламите за хазарт, правят излизането на нови предавания доста скъпо удоволствие.

„Когато има ясното за това или други предавания на медията, ще ви уведомим официално“ – казаха за „България днес“ пиарите на телевизията. Очакванията към шоуто са големи, защото освен всичко друго по план в него трябва да видим на живо и как Николета и Ники Михайлов вдигат сватба, както и всички приготовления за нея. Цялото суетене с избиране на рокли, костюми, торти, шаферки и всички свързани с това проблеми ще бъде детайлно проследено.

Hotnews.bg припомня, че покрай раждането на втората дъщеря Борислава упорито се заговори, че Николета ща прави риалити, в което дори ще покаже появата на новия член на семейството. След като медиите се кълняха, че е въпрос на дни предаването на Ни Ло да стартира през пролетта, то потъна в небитието. Нищо чудно това да се случи и със сегашното шоу, а Николета просто да се опитва да се държи в светското пространство, като подхранва слуховете, че се връща в ефир. Ясно, че не само тя, но и бъдещият й мъж имат нужда от занимание, след като той напусна футбола, а тя се скри от светлината на прожекторите покрай трудната бременност.

Явно телевизията липсва на николета, която се кълне, че в новото предаване, ако тръгне, специално внимание ще бъде отделено и на това как двамата отглежда дъщерите си – Никол и Борислава. Николета и Ники М. искат да покажат на публиката, че макар да знаят как да се забавляват и често да пътуват, най-важно за тях е възпитанието на децата им.Заедно с това Николета и половинката й ще покажат ежедневието си. Двамата ще готвят, ще чистят, ще перат и ще се държат като съвсем нормални хора.Самото предаване ще се излъчва от новия дом на Ни Ло и Ники – в Бистрица. Те ще се настанят там до есента. Най-сексапилната българка и вратарят на „Левски“ са на финалната права да завършат мечтания си дом. Постройката е на няколко етажа, а общата площ е внушителна и надминава 200 кв. метра.

Към момента Николета и голямата й любов живеят в апартамент. Построяването на къщата е една от най-големите мечти на Ники и Ники. Строежът продължава вече над година, но с новината за идването на второто им дете се ускори процесът по издигането й.Парите за закупуването на земя, издигането на палат с най-добрите материали и обзаведено по последен писък на интериорния дизайн са солидни, но пък не са проблем за двойката. Михайлов е изкарал доста пари от футболната си кариера. А Николета е сред най-добре платените звезди в България. Както вече споменахме, новата къща на звездната двойка е почти готова. По нея остават само някои довършителни работи.

Лозанова и Михайлов нямали търпение да се преместят в новото си жилище, издават близки до двойката.Дворът на палата бил огромен, споделят виждали бъдещия дом на НиЛо и Михайлов. Със сигурност в къщата ще има и куп удобства, на които Лозанова е свикнала. Постройката разполага с няколко огромни гаража, където двойката да паркира луксозните си возила. Стаите били големи и с високи тавани – точно такива, за каквито винаги е мечтала НиЛо.Междувременно в шоуто ще бъдат показани и приятелите на Николета и Ники, както и роднините им. Риалитито „Мечтите се сбъдват“ е по идеята на Лозанова, като така тя имитира една от любимите си тв звезди – Ким Кардашиян.„Животът на Кардашиян“ е американско телевизионно риалити предаване, което се излъчи от 2007 г. до 2021 г. и се фокусира върху ежедневието на семейство Кардашиян-Дженър и техните близки и приятели.Предаването често получаваше негативни от