Плеймейтката не иска да чува за бившия си най-вече, защото ритнитопковецът почти не поглежда сина си Благой младши. Грижите и отговорността за момченцето са изцяло на гърба на Златка и новия й съпруг Карен Хачатрян, на когото тя също роди син.

Бившият футболист обаче се оказа жесток манипулатор. След години, в които Джизъса почти не се е вясвал, не е участвал във възпитанието на сина си, а за пари да не говорим, изведнъж той решава да се появи и да се мазни на детето, за да го настрои срещу майка му.

В момента малкият е пленен тотално от татко си, който го е взел за няколко дни и му угажда с шоколади и подаръци като бабичка от времето на соца. Хитрягата Благой записа видео и го тикна в муцуната на Райкова. На видеото той пита сина си - "Кажи, кого обичаш най-много? А малкият отговаря - тати!"Следва бурен радостен смях и изплезване към камерата от страна на Джизъса.

Според близки до Райкова тя е бясна, че Джизъса манипулира детето по такъв евтин и публичен начин. "Не може един биологичен баща да се вясва три пъти годишно при детето си, да го лигави и да се прави на добър, а майката, дето го гледа 24/7 кучета я яли", коментират и хората в нета.