Даниел Милушев и щерката на Глория са разделени от близо 3 години и не са в добри отношения. Може би и това е причината таткото да вижда наследничката си само веднъж в месеца.

По времето когато зетя беше още добре дошъл в семейството на Глория.

На една от последните им срещи Дани заведе 3-годишната Галина на излет край язовир Батак. Ако съдим по снимките в мрежата, момиченцето е доста привързано към татко си и изглежда щастливо с него. Даниел рядко публикува лични снимки в социалния си профил и повечето са именно с дъщеря му.

Със Симона се разделиха малко след като се роди Галина, а причината така и не стана ясна. Наскоро Глория спонтанно наруши мълчанието, като публикува коментар в социалния профил на дъщеря си. Не е хубаво децата да растат в токсична среда каквато видяхме от него (бащата на детето – б.р.)! Идея си нямате как се държеше това момче със Симона, дано е влязъл в правия път! Трябва да ни е благодарен, че все още не сме разказали нищо!“, избухна младата баба.

От коментарите става ясно, че Даниел е играел комар и е профуквал голяма част от парите на Симона. Близки до семейството пък разкриват, че Милушев се е държал агресивно със Загорова дори докато била бременна. До момента обаче той не си е позволявал да коментира каквото и да било свързано с бившата и свекървата.