Коментарът й бе по повод разкрития, че Лили й била обидена, задето Кичка откраднала една от големите й любови! Личо. Двете звездни колежки във времето са забърквани неведнъж в различни пререкания. За никого не е тайна, че в по-младите си години Лили преживява бурен любовен роман със Стоунса. В него се влюбва след развода си със съпруг, номер 3 - Янчо Таков.

На финала на връзката им обаче се разделят скандално, а през годините Личо си е позволявал неведнъж да коментира нападателно примата. Кичка, която отбеляза 50 години на сцената, сподели, че друга любов на най-голямата ни естрадна певица съхнел по нея. „Вторият съпруг на Лили - Иван Пеев, много ме харесваше, но отношенията ни винаги са били само професионални. Там, където си вадя хляба, не допускам никакви лични отношения. Още в началото на кариерата ми изпях неговата емблематична песен „Големят час“, която пея и досега. Работила съм с Пеев и като композитор и музикант. Имали сме турнета заедно в България и Германия. За пръв и последен път той влезе в зала 1 на НДК като мой гост на последния ми концерт“, разкрива Бодурова.

Самата Лили Иванова неведнъж е споделяла, че Иван Пеев е „най-голямата й любов“. Естрадната прима има три официални брака, както и още публични връзки с известни музиканти. Но Лили никога не е крила, че в сърцето й е успял да се настани само Пеев, а всички останали мъже, появили се в живота й след него са били обикновени заместители.

Иван Пеев си отиде от този свят през 2018 г., а Лили Иванова публикува тяхна обща снимка във Фейсбук профила си и написа „Почивай в мир, Ванко!“. Техният брак е предшестван и донякъде провокиран от любовната история на Здравко Радоев и Лили. Пианистът и певицата се залюбват малко преди примата да срещне Иван Пеев, но докато е все още омъжена за първия си съпруг - д-р Георги Павлов от Перник, за когото твърди, че никога не е обичала. По време на брака им обаче Иван Пеев гледа на примата с пренебрежение, като често дори си позволява да я унижава публично.

След едно такова унижение по време на концерт Лили гони Иван от сцената. Следва развод, а по-късно композиторът се жени за изключително популярната по онова време певица Светла Стоева. Въпреки всичко остава в приятелски отношения с Лили до смъртта си, като постепенно се превръща в най-близкия човек в живота й.